Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talher (1414238) - Chocolate Sexy (1421873) » 675900276: T66/J7/VI

Liga 675900276 Información oficial sobre el partido 675900276 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.59 (14377)

Los Mapaches del Turia Alineación oficial del equipo 'Los Mapaches del Turia' en el partido 0 - 1 Chocolate Sexy Alineación oficial del equipo 'Chocolate Sexy' en el partido
0 - 1 Eero Kallberg (39')
Los Mapaches del Turia Alineación oficial del equipo 'Los Mapaches del Turia' en el partido 0 - 1 Chocolate Sexy Alineación oficial del equipo 'Chocolate Sexy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Mapaches del Turia Alineación oficial del equipo 'Los Mapaches del Turia' en el partido 2 - 0 Chocolate Sexy Alineación oficial del equipo 'Chocolate Sexy' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mapaches del Turia

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Mapaches per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Sergio Lofano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Mapaches va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Augustin Žabka en un 1 contra 1 amb el porter Yiorgis Fotakis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Atanas Yosifov va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Atanas Yosifov de Mapaches va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Mapaches va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sergio Lofano la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Adrià Aviñó va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mapaches va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Sergio Lofano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Krisztofer Árva de Mapaches amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Chocolate Sexy

Goles Goles

  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 39 i semblava que Chocolate desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Eero Kallberg va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Henryk Gołaszewski va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 15. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Henryk Gołaszewski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Chocolate va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Flavien Buisset de Chocolate va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.