Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benetxvii (30905) - AC Millerada (1365050) » 675900215: T66/J6/VI

Liga 675900215 Información oficial sobre el partido 675900215 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.58 (14376)

Benetxvii Alineación oficial del equipo 'Benetxvii' en el partido 1 - 2 AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido
Victor-Andrei Iuganu (40') 1 - 0
1 - 1 Joanikot Olharan (42')
1 - 2 Euki Etxebarria (72')
Benetxvii Alineación oficial del equipo 'Benetxvii' en el partido 1 - 2 AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Benetxvii Alineación oficial del equipo 'Benetxvii' en el partido 1 - 2 AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benetxvii

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Benetxvii va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Victor-Andrei Iuganu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Jörg Peter Dremmler quasi dona a Benetxvii l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Jörg Peter Dremmler es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

AC Millerada

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): En Attila Bognár va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Joanikot Olharan la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Millerada sempre confia amb les genialitats d'en Euki Etxebarria; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manolo Dolara que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Millerada que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Beñat Gutiérrez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Beñat Gutiérrez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Euki Etxebarria, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Beñat Gutiérrez va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Millerada va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mirena Arrutarte va desviar el xut final de Jonas Moura després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Attila Bognár, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Millerada va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Mirena Arrutarte va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manolo Dolara, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Beñat Gutiérrez de Millerada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.