Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delateam (308405) - FC_Hospi (440861) » 675900014: T66/J11/VI

Liga 675900014 Información oficial sobre el partido 675900014 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.54 (14372)

Delateam Alineación oficial del equipo 'Delateam' en el partido 1 - 1 FC_Hospi Alineación oficial del equipo 'FC_Hospi' en el partido
Denis Pecen (32') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Montagut (47')
Delateam Alineación oficial del equipo 'Delateam' en el partido 1 - 1 FC_Hospi Alineación oficial del equipo 'FC_Hospi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Delateam Alineación oficial del equipo 'Delateam' en el partido 2 - 0 FC_Hospi Alineación oficial del equipo 'FC_Hospi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delateam

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Delateam, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Denis Pecen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Eelker Grillet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 9 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Wilmar van Ginkel de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Denis Pecen de Delateam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC_Hospi

Goles Goles

  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 47, en Nathaniel Aldwin la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Joaquín Montagut que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FC_Hospi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pau Cuello, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip FC_Hospi Carlos Hereza quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sigismundo Gralla l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Uroš Isailović va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): Uroš Isailović va xutar magistralment una falta al minut 79 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tommaso Fella no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Uroš Isailović estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Hereza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Cuello de FC_Hospi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.