Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orexa (310509) - S.D. Solares (307514) » 675899830: T66/J7/VI

Liga 675899830 Información oficial sobre el partido 675899830 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.51 (14369)

Orexa Alineación oficial del equipo 'Orexa' en el partido 1 - 2 S.D. Solares Alineación oficial del equipo 'S.D. Solares' en el partido
Włodzimierz Kurasiewicz (59') 1 - 0
1 - 1 Spencer Hudson (77')
1 - 2 Andrea Capomagi (78')
Orexa Alineación oficial del equipo 'Orexa' en el partido 1 - 2 S.D. Solares Alineación oficial del equipo 'S.D. Solares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Orexa Alineación oficial del equipo 'Orexa' en el partido 2 - 0 S.D. Solares Alineación oficial del equipo 'S.D. Solares' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orexa

Goles Goles

  • 124 Minuto 59 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 59 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Włodzimierz Kurasiewicz. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 109 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 78 minuts Franckie Martin es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Andrea Capomagi que d'un gran xut va marcar per a Solares el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Włodzimierz Kurasiewicz gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 224 Minuto 13 (Ocasión de penalti): Orexa es va veure beneficiat per la polèmica al minut 13, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Włodzimierz Kurasiewicz va relliscar al moment de fer el xut i el porter Adi Retola no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Velázquez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 209 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Franckie Martin va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Dionís Vellet. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Axel Kriegmaier, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Luigi Massimo Zancoghi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rasmus Damgaard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 el Orexa va posar setge sobre la defensa central visitant però en Miguel Ángel Yunge no va estar gens encertat.

S.D. Solares

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Solares sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Spencer Hudson va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Solares va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Josep Anton Fusté, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Solares va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matija Gordić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Solares sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josep Anton Fusté, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.