Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sierra Bezaniega (776994) - Borocity (772311) » 675898810: T66/J5/VI

Liga 675898810 Información oficial sobre el partido 675898810 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.33 (14351)

Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido 1 - 1 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
0 - 1 Denis Tejkal (51')
Jesús Manuel Moraga (60') 1 - 1
Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido 1 - 1 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido 4 - 0 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sierra Bezaniega

Goles Goles

  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jesús Manuel Moraga va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Bezaniega empatava el partit, 1 a 1, al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tiberiu Pavelea va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Gautier Burgevin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan José Barcelona va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andrija Perkušić va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Marçal Pallàs del Bezaniega ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Delbert Daly hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 el Bezaniega va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alibiades Señor no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Manuel Moraga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Andrija Perkušić de Bezaniega va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Borocity

Goles Goles

  • 106 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 51 i semblava que Borocity desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Denis Tejkal va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Borocity, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Bogdan Buzoeanu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Garcia Aires de Borocity va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.