Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

algorta timbers (799578) - Pucholoncio C.F. (1585662) » 675898555: T66/J11/VI

Liga 675898555 Información oficial sobre el partido 675898555 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.28 (14346)

algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido 3 - 0 Pucholoncio C.F. Alineación oficial del equipo 'Pucholoncio C.F.' en el partido
Jorge Arostegui (37') 1 - 0
Stéphane Aubert (39') 2 - 0
Reinier Blaauboer (65') 3 - 0
algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido 3 - 0 Pucholoncio C.F. Alineación oficial del equipo 'Pucholoncio C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido 1 - 1 Pucholoncio C.F. Alineación oficial del equipo 'Pucholoncio C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,7 % 61,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

algorta timbers

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de algorta van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Jorge Arostegui.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 39, en Etienne Hibbs la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Stéphane Aubert que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Reinier Blaauboer va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, algorta, al minut 65. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de algorta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mihai Vârtosu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Abderrachid Bidodan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de algorta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Reinier Blaauboer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abderrachid Bidodan de algorta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Etienne Hibbs de algorta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pucholoncio C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Mathies von Aschersleben va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Echedey Tenarre va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Bastian Studler va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Peón de Rey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.