Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esternocleidomastoideo (1432444) - Real Bohaio City (1337820) » 675898221: T66/J11/VI

Liga 675898221 Información oficial sobre el partido 675898221 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.22 (14340)

Esternocleidomastoideo Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo' en el partido 1 - 1 Ticas Alineación oficial del equipo 'Ticas' en el partido
Olgierd Waga (18') 1 - 0
1 - 1 Pascual Cova (53')
Esternocleidomastoideo Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo' en el partido 1 - 1 Ticas Alineación oficial del equipo 'Ticas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esternocleidomastoideo Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo' en el partido 2 - 0 Ticas Alineación oficial del equipo 'Ticas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esternocleidomastoideo

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Olgierd Waga de Esternocleidomastoi, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Esternocleidomastoi va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Luigi Paolo Favia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Luigi Paolo Favia va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Duskor Zumaia al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luiz Arnaldo Canindé va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bogdan Matea va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Ticas

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Ticas va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ignacio Cadórniga, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pascual Cova que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 8 en Ignacio Cadórniga ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Pascual Cova el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 260 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Matteo Azzarini va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Nick Samer va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ignacio Cadórniga, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): El jugador visitant Matteo Azzarini va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 40 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ticas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pascual Cova, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Pablo Báez de Ticas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Günter Häglsperger de Ticas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.