Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zidanes y Pavones F.C. (435113) - el_cohete (1365292) » 675898186: T66/J2/VI

Liga 675898186 Información oficial sobre el partido 675898186 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.22 (14340)

Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 0 - 2 el_cohete Alineación oficial del equipo 'el_cohete' en el partido
0 - 1 Carlos Andrés Morán (38')
0 - 2 Pieter Solloch (41')
Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 0 - 2 el_cohete Alineación oficial del equipo 'el_cohete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 0 - 1 el_cohete Alineación oficial del equipo 'el_cohete' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zidanes y Pavones F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zidanes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Aizbeltz Basobieta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zidanes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aizbeltz Basobieta va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Zenaido Portabales va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Josep Maria Camps, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ferdinando Passarini i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Zidanes, però el xut de José Abenoza va sortir bastant desviat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zidanes, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Eduardo Dito va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

el_cohete

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Carlos Andrés Morán que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a el_cohete l'avantatge per 0 - 2. Pieter Solloch en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del el_cohete que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Goicoechea, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): el_cohete van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Piotr Opoka va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el el_cohete va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vangjel Tolaj s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pieter Solloch s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.