Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ninjas en Pijamas (47561) - Ranchos F.C. (1459220) » 675897400: T66/J2/VI

Liga 675897400 Información oficial sobre el partido 675897400 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.8 (14326)

Ninjas en Pijamas Alineación oficial del equipo 'Ninjas en Pijamas' en el partido 6 - 0 Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido
Rafael García Viñas (7') 1 - 0
Acaimo Navarrete (15') 2 - 0
Elisha Morduch (26') 3 - 0
Fausto Milano (29') 4 - 0
Jaakko Välimaa (79') 5 - 0
Rafael García Viñas (89') 6 - 0
Ninjas en Pijamas Alineación oficial del equipo 'Ninjas en Pijamas' en el partido 6 - 0 Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ninjas en Pijamas Alineación oficial del equipo 'Ninjas en Pijamas' en el partido 5 - 0 Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ninjas en Pijamas

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Ninjas s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Rafael García Viñas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Ninjas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Acaimo Navarrete des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Elisha Morduch de Ninjas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ranchos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fausto Milano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ninjas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 29.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Ninjas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jaakko Välimaa va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Rafael García Viñas conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 6-0

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Nils Smeets que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adrián Nafría va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ninjas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Acaimo Navarrete va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Fausto Milano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nicolás Xuiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fausto Milano per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nicolás Xuiz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael García Viñas de Ninjas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ranchos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ranchos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Olegario Bocija, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.