Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAÑAVERUELAS F.C. (1601758) - Calvo Sotelo Leyends (1436481) » 675897026: T66/J7/VI

Liga 675897026 Información oficial sobre el partido 675897026 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.1 (14319)

CAÑAVERUELAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CAÑAVERUELAS F.C.' en el partido 3 - 0 Calvo Sotelo Leyends Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo Leyends' en el partido
Mimmo Menditto (38') 1 - 0
Jean-Philippe Terrien (65') 2 - 0
Jean-Philippe Terrien (68') 3 - 0
CAÑAVERUELAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CAÑAVERUELAS F.C.' en el partido 3 - 0 Calvo Sotelo Leyends Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo Leyends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CAÑAVERUELAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CAÑAVERUELAS F.C.' en el partido 5 - 0 Calvo Sotelo Leyends Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo Leyends' en el partido
Tiene mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAÑAVERUELAS F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): CAÑAVERUELAS prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Mimmo Menditto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jean-Philippe Terrien va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Jean-Philippe Terrien va augmentar l'avantatge de CAÑAVERUELAS a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Jacob Sheppard va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CAÑAVERUELAS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jacob Sheppard va enviar un xut des de 40 metres al minut 35, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Leyends. La jugada d'estratègia del CAÑAVERUELAS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco Quintero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Jean-Philippe Terrien de CAÑAVERUELAS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sorin-Cristian Pricopie de CAÑAVERUELAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Calvo Sotelo Leyends

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fabio D'aiello ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de René Schärli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.