Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PATALIEBRE FC (1417989) - The New Komys Team (774815) » 675896965: T66/J5/V

Liga 675896965 Información oficial sobre el partido 675896965 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / V.256 (5771)

PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 3 - 1 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
Bernardo Ripoll (58') 1 - 0
Sokhan Hout (65') 2 - 0
2 - 1 Aureliano Fontáns (67')
Andrzej Górak (75') 3 - 1
PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 3 - 1 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 5 - 0 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
Tiene mala suerte 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PATALIEBRE FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): PATALIEBRE va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 58 Bernardo Ripoll va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de PATALIEBRE va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sokhan Hout, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Andrzej Górak va augmentar l'avantatge de PATALIEBRE a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Andrzej Górak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Amb 14 minuts disputats, Manuel Martel Osborne gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Dave Blangetti va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a PATALIEBRE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafa Lara Negrón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): PATALIEBRE va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Sefer Mulina va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): PATALIEBRE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sokhan Hout ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafa Lara Negrón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafa Lara Negrón de PATALIEBRE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

The New Komys Team

Goles Goles

  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): En Aureliano Fontáns va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Nazario Dorca va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Aureliano Fontáns va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Antonio García-Barberena.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Komys van seguir progressant per la banda dreta. Gleb Krasotin va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Edgar Rodríguez de Komys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.