Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PATALIEBRE FC (1417989) - CD San Jerónimo (1598159) » 675896960: T66/J4/V

Liga 675896960 Información oficial sobre el partido 675896960 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / V.256 (5771)

PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 0 - 0 CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 2 - 0 CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido
Tiene mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PATALIEBRE FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Amadeusz Zubrzak de PATALIEBRE va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Manuel Martel Osborne es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Rafa Lara Negrón del PATALIEBRE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): PATALIEBRE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bernardo Ripoll en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Vellosillo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): PATALIEBRE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafa Lara Negrón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Héctor Rivero Figueroa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrzej Górak va estar a punt d'avançar els locals al minut 53 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): PATALIEBRE va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Andrzej Górak va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrzej Górak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafa Lara Negrón va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Jesús Vellosillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

CD San Jerónimo