Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Anarquia (47756) - Vilaseku (440141) » 675896671: T66/J2/V

Liga 675896671 Información oficial sobre el partido 675896671 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / V.251 (5766)

Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 0 - 2 Vilaseku Alineación oficial del equipo 'Vilaseku' en el partido
0 - 1 Ingberg Þjálfason (76')
0 - 2 Bran Coldeira (86')
Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 0 - 2 Vilaseku Alineación oficial del equipo 'Vilaseku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 1 - 4 Vilaseku Alineación oficial del equipo 'Vilaseku' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Telestericos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gotzon Arguena va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Benoît Pousse va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Nico Imwinkelried, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 28 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Benoît Pousse va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Władysław Szultka va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Telestericos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valcir Ramalho va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gotzon Arguena.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Herve Eiré es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vilaseku

Goles Goles

  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): En Ingberg Þjálfason donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 76 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al 86 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vilaseku augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bran Coldeira es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Boris Zlatarov es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 7, però el porter va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Campino que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Vilaseku van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 29 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Edward Fiołek, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vilaseku que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ingberg Þjálfason, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Prokhor Sidorkevich. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.