Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osuna FC (1591717) - Panenkitas (1432123) » 675896565: T66/J3/V

Liga 675896565 Información oficial sobre el partido 675896565 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.249 (5764)

Osuna FC Alineación oficial del equipo 'Osuna FC' en el partido 1 - 2 Cuervos U. D. Alineación oficial del equipo 'Cuervos U. D.' en el partido
Laurent Boubert (9') 1 - 0
1 - 1 Petik Torosyan (27')
1 - 2 Marek Kościelniak (55')
Osuna FC Alineación oficial del equipo 'Osuna FC' en el partido 1 - 2 Cuervos U. D. Alineación oficial del equipo 'Cuervos U. D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Osuna FC Alineación oficial del equipo 'Osuna FC' en el partido 2 - 1 Cuervos U. D. Alineación oficial del equipo 'Cuervos U. D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osuna FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Laurent Boubert, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Osuna es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 26 podia haver acabat en gol, però Renzo Salvato va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Nikolaus Maximillian Heggen es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Laurent Boubert va estar a punt d'empatar per a Osuna quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Renzo Salvato va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Mario Matarangolo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Cuervos U. D.

Goles Goles

  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Cuervos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Petik Torosyan.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marek Kościelniak va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cuervos Agis Savvas quasi marca al minut 5 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vitan Kastelic l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 260 Minuto 21 (Ocasión de falta): Amb 21 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Hartmut Oldewurtel va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Hartmut Oldewurtel va encarar al porter al 23, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Cuervos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hiacynt Piekara va desviar el xut final de Marek Kościelniak després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marek Kościelniak després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hiacynt Piekara va poder desviar-lo a córner.