Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tolucas FC (440801) - Boquerones Team (49139) » 675896441: T66/J14/V

Liga 675896441 Información oficial sobre el partido 675896441 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / V.246 (5761)

CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 0 - 1 Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido
0 - 1 Oscar Della Valle (31')
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 0 - 1 Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 1 - 2 Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD ALCORCON

Boquerones Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Boquerones va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mayram Sadyrov, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Oscar Della Valle que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Ciro Zoccarato quasi marca en una jugada assajada de córner que Silvino Fernandes havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Boquerones van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Marco Schiesaro va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Oscar Della Valle va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el Boquerones va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Remond Rademakers s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Silvino Fernandes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mauricio Sanz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Mauricio Sanz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Remond Rademakers, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Remond Rademakers després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mauricio Sanz va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Simeón Aragó, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Simeón Aragó va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mayram Sadyrov de Boquerones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Marco Schiesaro de Boquerones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.