Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xavi_xispas (1591527) - GONDI F.C. (307512) » 675894922: T66/J12/V

Liga 675894922 Información oficial sobre el partido 675894922 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / V.219 (5732)

xavi_xispas Alineación oficial del equipo 'xavi_xispas' en el partido 2 - 0 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
Mateusz Uchwat (57') 1 - 0
Edgaras Rassadovskis (89') 2 - 0
xavi_xispas Alineación oficial del equipo 'xavi_xispas' en el partido 2 - 0 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xavi_xispas Alineación oficial del equipo 'xavi_xispas' en el partido 2 - 1 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xavi_xispas

Goles Goles

  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mateusz Uchwat de xavi_xispas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): El gol de falta de Edgaras Rassadovskis sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 89 i ampliar l'avantatge de xavi_xispas a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Simó Dilmer va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Ion Ioniţă va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Asaf Öztarhan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xavi_xispas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hod Bar-Lev estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Augie Scheerstra, als 33 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Vasil Ivanov del xavi_xispas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vasil Ivanov va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Edgaras Rassadovskis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de xavi_xispas.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Augie Scheerstra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ion Ioniţă va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simó Dilmer.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hod Bar-Lev de xavi_xispas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo Metus Hostium

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan 董 (Dong) 秉超 (Bingchao) va quedar-se sol davant el porter Rory Massey, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Deportivo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 董 (Dong) 秉超 (Bingchao), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Jerónimo Dávila de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Estanislao Aiesten de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.