Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rio Ouro (776091) - Hellacopter FC (1371607) » 675894921: T66/J12/V

Liga 675894921 Información oficial sobre el partido 675894921 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / V.219 (5732)

NEREAROA Alineación oficial del equipo 'NEREAROA' en el partido 2 - 0 Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido
Camilo Bohórquez (36') 1 - 0
Cuauhtémoc Frausto (59') 2 - 0
NEREAROA Alineación oficial del equipo 'NEREAROA' en el partido 2 - 0 Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEREAROA Alineación oficial del equipo 'NEREAROA' en el partido 2 - 0 Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEREAROA

Goles Goles

  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Camilo Bohórquez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ezequiel Fazanaro per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de NEREAROA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cuauhtémoc Frausto progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oriol Oliveras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a NEREAROA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oriol Oliveras, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 李 (Li) 源峰 (Yuanfeng) de NEREAROA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Hellacopter FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Hellacopter van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Nebojša Blagojević no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hellacopter va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ville Aittolampi, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniil Ievskiy.