Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pelugano (773348) - R.C.D. Turbidimetria (1460169) » 675894564: T66/J7/V

Liga 675894564 Información oficial sobre el partido 675894564 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / V.213 (5726)

pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido 2 - 1 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
Fernando Ibañez Aedo (39') 1 - 0
1 - 1 Emre Alp (57')
Bertín Hungría (81') 2 - 1
pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido 2 - 1 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido 3 - 0 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pelugano

Goles Goles

  • 139 Minuto 39 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fernando Ibañez Aedo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gleb Shilkov per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): pelugano s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Bertín Hungría per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Aleix Roger del pelugano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): pelugano va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Arnold Finn va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pelugano van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Enrique Fontaneda, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Fernando Ibañez Aedo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Juan Luis Jurado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): pelugano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Emanuel Steinberg va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Luis Jurado.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): pelugano va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arnold Finn en un 1 contra 1 amb el porter Juan Luis Jurado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

R.C.D. Turbidimetria

Goles Goles

  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Johann-Christian Mooser va anar a parar al cap de Emre Alp que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Turbi el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Turbi van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Helmer Steenberg no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Turbi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Emre Alp va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emre Alp de Turbi es va guanyar la targeta groga merescudament.