Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ruiteam (1597510) - R.C.D. Turbidimetria (1460169) » 675894556: T66/J5/V

Liga 675894556 Información oficial sobre el partido 675894556 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / V.213 (5726)

Lo De Cacerolo Alineación oficial del equipo 'Lo De Cacerolo' en el partido 3 - 2 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
0 - 1 Laurent Gautier (19')
Salvador Landauro (34') 1 - 1
Alessandro Verzijlberg (47') 2 - 1
2 - 2 Paul Barnwell (86')
Vanni Catania (87') 3 - 2
Lo De Cacerolo Alineación oficial del equipo 'Lo De Cacerolo' en el partido 3 - 2 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lo De Cacerolo Alineación oficial del equipo 'Lo De Cacerolo' en el partido 3 - 0 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo De Cacerolo

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors del LDC amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 34, deixant Salvador Landauro en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alessandro Verzijlberg, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del LDC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 47.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vanni Catania ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, LDC es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Walter Soriani van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Johann-Christian Mooser a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a LDC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alessandro Verzijlberg, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Walter Soriani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vito Aldunate va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

R.C.D. Turbidimetria

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): En Laurent Gautier va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador visitant Paul Barnwell va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 86 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 88 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Michal Kalapoš en un penal llençat per en Andrés Fonseca va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrés Fonseca de Turbi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gleb Shilkov.