Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cíes Wolves FC (796768) - Garicastim (1601391) » 675894461: T66/J9/V

Liga 675894461 Información oficial sobre el partido 675894461 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / V.211 (5724)

Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 1 - 3 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
0 - 1 Sancho Villadiego (30')
Adrian Danielsson (34') 1 - 1
1 - 2 Sancho Villadiego (40')
1 - 3 Fernando Ereinozaga (51')
Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 1 - 3 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 1 - 2 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,8 % 83,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cíes Wolves FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Ewan McKallon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mirco Ruschke haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Wolves al minut 28.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vicenţiu Daina va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Belmiro Lazaga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Marià Amargós va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Wolves van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Adrian Danielsson des de l'esquerra va sortir desviat.

Garicastim

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Garicastim agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sancho Villadiego amb mestria.
  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 34 minuts Denzel Mans es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Adrian Danielsson que d'un gran xut va marcar per a Wolves el 1 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Rexino Bernardos va pentinar un córner cap al segon pal que Sancho Villadiego va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fernando Ereinozaga, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Aarón Misionero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sancho Villadiego no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sancho Villadiego va fer al minut 31 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Luis Albuquerque, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Matteo Santoriello va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Luis Albuquerque, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Héctor Vallejo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.