Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jopi Team (1578800) - DeCadiCadi (1418588) » 675894136: T66/J12/V

Liga 675894136 Información oficial sobre el partido 675894136 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / V.205 (5718)

Jopi Team Alineación oficial del equipo 'Jopi Team' en el partido 2 - 2 DeCadiCadi Alineación oficial del equipo 'DeCadiCadi' en el partido
Ali Begović (28') 1 - 0
1 - 1 Luciano Bruto (36')
Jean-Christophe Raets (83') 2 - 1
2 - 2 Gogor Betondo (89')
Jopi Team Alineación oficial del equipo 'Jopi Team' en el partido 2 - 2 DeCadiCadi Alineación oficial del equipo 'DeCadiCadi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jopi Team Alineación oficial del equipo 'Jopi Team' en el partido 2 - 3 DeCadiCadi Alineación oficial del equipo 'DeCadiCadi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jopi Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Ali Begović va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Jopi.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 83 minuts, Jean-Christophe Raets va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Marco Di Lello va llançar un penal al minut 32. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hugbert Forte va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Ali Begović va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Heimko Mason. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

DeCadiCadi

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DeCadiCadi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luciano Bruto va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 89 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gogor Betondo de DeCadiCadi marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): Franciszek Smołucha va marxar per velocitat al minut 15 i va fer una passada de la mort a Ivan Sandalinas, però aquest va fallar.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ivan Sandalinas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Franciszek Smołucha va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sławomir Riedel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaunzuria Berriaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 84 (Ocasión de falta): Amb 84 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Ivan Sandalinas va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.