Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terrycoco (1364864) - Pepotitoes c.f. (775706) » 675894079: T66/J12/V

Liga 675894079 Información oficial sobre el partido 675894079 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / V.204 (5717)

Merodeadores Alineación oficial del equipo 'Merodeadores' en el partido 3 - 0 Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido
Salvador Ventura (31') 1 - 0
Ignacio Poves (41') 2 - 0
Gaspar Roldán Rendon (42') 3 - 0
Merodeadores Alineación oficial del equipo 'Merodeadores' en el partido 3 - 0 Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Merodeadores Alineación oficial del equipo 'Merodeadores' en el partido 3 - 0 Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merodeadores

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Salvador Ventura de Merodeadores aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Merodeadores va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ignacio Poves, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Merodeadores va aconseguir el 3 - 0 quan Gaspar Roldán Rendon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Salvador Ventura de Merodeadores va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Xuvenal Meijueiro que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salvador Ventura! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gaspar Roldán Rendon. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Óscar Fortún, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Karl Plank al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Poves va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Merodeadores ho intentava per la dreta per mitjà de Gaspar Roldán Rendon, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Pepotitoes c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pepotitoes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ádám Pál, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Pepotitoes van sortir al contraatac al minut 63, però Miguel Díaz-Perona va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Lefteris Liolidis va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pedro Mendicute va impedir que reduïssin les diferències al marcador.