Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tellez Team (772254) - ApocalipsisIsBack (992069) » 675894058: T66/J6/V

Liga 675894058 Información oficial sobre el partido 675894058 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.204 (5717)

Tellez Team Alineación oficial del equipo 'Tellez Team' en el partido 2 - 1 ApocalipsisIsBack Alineación oficial del equipo 'ApocalipsisIsBack' en el partido
0 - 1 Tomeu Cassi (37')
Régis Bouchard (38') 1 - 1
Gerwin Cleven (86') 2 - 1
Tellez Team Alineación oficial del equipo 'Tellez Team' en el partido 2 - 1 ApocalipsisIsBack Alineación oficial del equipo 'ApocalipsisIsBack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tellez Team Alineación oficial del equipo 'Tellez Team' en el partido 2 - 1 ApocalipsisIsBack Alineación oficial del equipo 'ApocalipsisIsBack' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tellez Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 38, Régis Bouchard de Tellez empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Tellez va ser Gerwin Cleven.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Tellez per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Irhad Hadživuković, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Andrea Vitalone arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Lorenzo Mazzoni del Tellez ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Giorgio Petrella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Calvino Gubert va mantenir l'equip visitant dins del partit.

ApocalipsisIsBack

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Tomeu Cassi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En William Alberto Bossa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Tomeu Cassi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Micha Polak, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ginés Iduya ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hamza Moudani va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vicente Uixera va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 264 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Passat el minut 89 de partit, ApocalipsisIsBack va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Alberto Monis Beltrán, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.