Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepotitoes c.f. (775706) - Demà Més (1455274) » 675894056: T66/J6/V

Liga 675894056 Información oficial sobre el partido 675894056 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.204 (5717)

Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido 0 - 1 DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido
0 - 1 Fryderyk Kramer (5')
Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido 0 - 1 DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido 1 - 2 DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepotitoes c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Dániel Wágner quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Philemon Chikawe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DEMA. La jugada d'estratègia del Pepotitoes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jaime Gombau va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ádám Pál, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

DEMA MES

Goles Goles

  • 135 Minuto 5 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Fryderyk Kramer de DEMA va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): DEMA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Angelo Gioda va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Miguel Guillot, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. DEMA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.