Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tellez Team (772254) - Esguevillas C.F. (118144) » 675894051: T66/J4/V

Liga 675894051 Información oficial sobre el partido 675894051 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / V.204 (5717)

Tellez Team Alineación oficial del equipo 'Tellez Team' en el partido 1 - 1 Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido
0 - 1 崔 (Cui) 智贵 (Zhigui) (65')
Giorgio Petrella (71') 1 - 1
Tellez Team Alineación oficial del equipo 'Tellez Team' en el partido 1 - 1 Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tellez Team Alineación oficial del equipo 'Tellez Team' en el partido 2 - 0 Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tellez Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Tellez equilibrava la balança al minut 71. En Giorgio Petrella, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Espen Larsen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Lauris Schoors va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tellez se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Paride Sugarotti del Tellez ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Ilje Manuputty va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jiří Kuzma de Tellez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Esguevillas C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb 65 minuts jugats, 崔 (Cui) 智贵 (Zhigui) de Esguevillas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El Esguevillas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Dániel Váradi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Esguevillas van sortir al contraatac al minut 69, però Manel Escudé va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Esguevillas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miguel Rueda La Fuente va sortir desviat a la dreta de la porteria.