Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Demà Més (1455274) - Esdival (487573) » 675894044: T66/J3/V

Liga 675894044 Información oficial sobre el partido 675894044 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.204 (5717)

DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 2 - 1 Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido
Jón Bragi Tryggvason (13') 1 - 0
Angelo Gioda (22') 2 - 0
2 - 1 Zekondi Artsua (70')
DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 2 - 1 Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DEMA MES Alineación oficial del equipo 'DEMA MES' en el partido 2 - 0 Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEMA MES

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): DEMA, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Jón Bragi Tryggvason per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 22, Julio Acebal va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Angelo Gioda que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a DEMA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Guillot, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Alexandru Bădici marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Evangelista Lejón que va xutar a fora per molt poc.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miguel Guillot per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Benedito Batista va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DEMA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jón Bragi Tryggvason, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marinel Rugea de DEMA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Angelo Gioda va entorpir al marcador d'en Jordi Pitarch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Acebal.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Julio Acebal va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Esdival

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Zekondi Artsua, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavi Arau de Esdival va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.