Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ApocalipsisIsBack (992069) - Pepotitoes c.f. (775706) » 675894040: T66/J2/V

Liga 675894040 Información oficial sobre el partido 675894040 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / V.204 (5717)

ApocalipsisIsBack Alineación oficial del equipo 'ApocalipsisIsBack' en el partido 1 - 3 Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido
William Alberto Bossa (15') 1 - 0
1 - 1 Immanuël Beutels (63')
1 - 2 Ádám Pál (65')
1 - 3 Lefteris Liolidis (66')
ApocalipsisIsBack Alineación oficial del equipo 'ApocalipsisIsBack' en el partido 1 - 3 Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ApocalipsisIsBack Alineación oficial del equipo 'ApocalipsisIsBack' en el partido 4 - 0 Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ApocalipsisIsBack

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): ApocalipsisIsBack va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 William Alberto Bossa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Tomeu Cassi del ApocalipsisIsBack ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): Al minut 19, Alberto Monis Beltrán gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Ginés Iduya una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Karl Plank va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en William Alberto Bossa va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ginés Iduya de ApocalipsisIsBack va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pepotitoes c.f.

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Immanuël Beutels va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 63.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 65, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ádám Pál es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Lefteris Liolidis de Pepotitoes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Philemon Chikawe estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rubén De la Cruz, als 14 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pepotitoes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Immanuël Beutels, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Erik Syversen després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Calvino Gubert va poder desviar-lo a córner.