Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Dominicos (797161) - Borras F.C. (486027) » 675893375: T66/J4/V

Liga 675893375 Información oficial sobre el partido 675893375 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / V.192 (5705)

Racing Dominicos Alineación oficial del equipo 'Racing Dominicos' en el partido 3 - 1 Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido
0 - 1 Harri Hakonen (12')
Zoltan Boaghe (35') 1 - 1
Roman Niklasson (56') 2 - 1
Zoltan Boaghe (59') 3 - 1
Racing Dominicos Alineación oficial del equipo 'Racing Dominicos' en el partido 3 - 1 Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Dominicos Alineación oficial del equipo 'Racing Dominicos' en el partido 2 - 0 Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Dominicos

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roman Niklasson arribés a peus de Zoltan Boaghe, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Dominicos el 1 - 1.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 56, en Manuel Coba la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Roman Niklasson que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 187 Minuto 59 (Gol tiro lejano): En Nilo Albretch conduïa pel cercle central i, veient a en Zoltan Boaghe desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dominicos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Şerban Zaim, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kyle Lim va intentar anar-se'n per velocitat al minut 72 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 287 Minuto 77 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Dominicos tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Yousef Darzi ho va intentar al minut 77 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zoltan Boaghe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Borras F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Govantes estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Harri Hakonen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Harri Hakonen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Hernán De la Huerta de Borras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.