Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borras F.C. (486027) - Las Mesas (1415582) » 675893364: T66/J1/V

Liga 675893364 Información oficial sobre el partido 675893364 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.192 (5705)

Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 0 - 2 Doctor Sócrates Alineación oficial del equipo 'Doctor Sócrates' en el partido
0 - 1 Marcus Moore (25')
0 - 2 Enrique Roca (58')
Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 0 - 2 Doctor Sócrates Alineación oficial del equipo 'Doctor Sócrates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 3 - 0 Doctor Sócrates Alineación oficial del equipo 'Doctor Sócrates' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borras F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Borras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martin Gautschi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Florin Niculae! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 el Borras va posar setge sobre la defensa central visitant però en Harrison Janjula no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Borras enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Karsten Eið va disposar d'una bona oportunitat al minut 65, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Borras va ser a punt de marcar al minut 72, quan el seu jugador Saveras Svaravičius va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Martin Gautschi no oblidarà el que li va passar durant el minut 81. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Waldemar Szajowski no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin Niculae de Borras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Doctor Sócrates

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Gaetano Zwicky va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Marcus Moore, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique Roca de Sócrates l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 58 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Juan Reina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Krzesimir Kolak va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dan Niţă que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dan Niţă va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Sócrates va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dan Niţă s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.