Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chicos de Esper (991819) - Lodover (1601550) » 675893230: T66/J9/V

Liga 675893230 Información oficial sobre el partido 675893230 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / V.189 (5702)

cuasimoda Alineación oficial del equipo 'cuasimoda' en el partido 1 - 1 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
Firouz Horriat (3') 1 - 0
1 - 1 Massimiliano Serio (62')
cuasimoda Alineación oficial del equipo 'cuasimoda' en el partido 1 - 1 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cuasimoda Alineación oficial del equipo 'cuasimoda' en el partido 2 - 0 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cuasimoda

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Firouz Horriat, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sören Wetzel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 15 quan Sören Wetzel de cuasimoda gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Enol Aísa al minut 17 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sören Wetzel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Agildo Santinho de cuasimoda va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Sören Wetzel que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Sören Wetzel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Alejandro Cárdenas gairebé va marcar per a cuasimoda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El cuasimoda ho intentava per la dreta per mitjà de Agildo Santinho, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Al minut 68, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Martin Christof Dum arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agildo Santinho de cuasimoda es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.

Lodover

Goles Goles

  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Nurtaç Keklik la va rematar Massimiliano Serio amb una magnífica volea que va fer pujar per a Lodover el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Lodover va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jesper Geertsen va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 18 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ivan Venemans, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Jesper Geertsen va estar a punt de posar per davant a Lodover amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Viktor Virág va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Venemans de Lodover va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.