Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealMurcia CF (778493) - troncotitas (1431538) » 675893226: T66/J8/V

Liga 675893226 Información oficial sobre el partido 675893226 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / V.189 (5702)

Águila Roja Alineación oficial del equipo 'Águila Roja' en el partido 1 - 5 troncotitas Alineación oficial del equipo 'troncotitas' en el partido
0 - 1 Béla Caden (16')
0 - 2 Primo Bellingen (25')
Lancelot Gay (50') 1 - 2
1 - 3 Martin Šefránek (62')
1 - 4 Agostiño Escurís (75')
1 - 5 Tuomas Jorasmaa (82')
Águila Roja Alineación oficial del equipo 'Águila Roja' en el partido 1 - 5 troncotitas Alineación oficial del equipo 'troncotitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Águila Roja Alineación oficial del equipo 'Águila Roja' en el partido 2 - 0 troncotitas Alineación oficial del equipo 'troncotitas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Águila Roja

Goles Goles

  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 50 minuts de joc, Lancelot Gay, corrent com un esperitat, superà primer Marcin Chęć per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Abdolhamid Shadab va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Águila se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Klaas Berghänel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): János Fodor va estar a punt d'empatar per a Águila quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però José Luis Fuencirio va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): János Fodor va disposar d'una bona oportunitat al minut 74, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Águila va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que José Luis Fuencirio no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan János Fodor des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Lancelot Gay hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, José Luis Fuencirio. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

troncotitas

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): troncotitas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 16, quan Béla Caden, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Primo Bellingen de troncotitas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Martin Šefránek va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de troncotitas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Agostiño Escurís, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 4.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): troncotitas sabia com jugar al contraatac, i al minut 82, Tuomas Jorasmaa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 86 minuts, el troncotitas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.