Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Muselín (1335817) - Lodover (1601550) » 675893204: T66/J3/V

Liga 675893204 Información oficial sobre el partido 675893204 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.189 (5702)

El Muselín Alineación oficial del equipo 'El Muselín' en el partido 2 - 0 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
Petar Ćurković (36') 1 - 0
Øyvind Knudtzon (84') 2 - 0
El Muselín Alineación oficial del equipo 'El Muselín' en el partido 2 - 0 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Muselín Alineación oficial del equipo 'El Muselín' en el partido 2 - 0 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Muselín

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Petar Ćurković ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Muselín es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Øyvind Knudtzon va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Maximilian Godovits va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Muselín se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Francisco Laguna Guillén va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Rodríguez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 209 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Fecund Godàs, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Lodover, però Jacque Desmedt no va poder encertar el xut.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Petar Ćurković una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Enol Aísa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Petar Ćurković, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Waleed Dawood Al-Sharjy.

Lodover

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lodover va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Noval, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Lodover van sortir al contraatac al minut 57, però Jakub Medar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakub Medar de Lodover va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.