Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kanadre C.F. (1458336) - Los ChafaCharcos C. F. (121698) » 675893184: T66/J12/V

Liga 675893184 Información oficial sobre el partido 675893184 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / V.188 (5701)

Kanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Kanadre C.F.' en el partido 2 - 4 Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido
0 - 1 Àngel Ramon Vilargunter (23')
Alessandro Della Valle (36') 1 - 1
1 - 2 Plácido Uclés (38')
1 - 3 Àngel Ramon Vilargunter (52')
1 - 4 Urko Lizarralde (62')
Marino Persic (76') 2 - 4
Kanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Kanadre C.F.' en el partido 2 - 4 Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Kanadre C.F.' en el partido 2 - 0 Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kanadre C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 36. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Alessandro Della Valle va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Kanadre va reduir el marcador al minut 76 a 2 - 4 quan Marino Persic va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Romero del Kanadre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Romero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kanadre se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Kanadre enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Kanadre va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Romero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Díaz.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Helenio Sánchez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 47 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 210 Minuto 51 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Alessandro Della Valle quasi empata el partit per a Kanadre, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Shand.

Los ChafaCharcos C. F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ChafaCharcos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Àngel Ramon Vilargunter.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Plácido Uclés va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ChafaCharcos i marcant el 1 - 2.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Àngel Ramon Vilargunter, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 186 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de ChafaCharcos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Urko Lizarralde, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): ChafaCharcos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Àngel Ramon Vilargunter va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.