Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Viking Land (1594807) - WONDER HOOLIGANS (1416800) » 675893155: T66/J5/V

Liga 675893155 Información oficial sobre el partido 675893155 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / V.188 (5701)

F.C. Viking Land Alineación oficial del equipo 'F.C. Viking Land' en el partido 4 - 0 WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido
Ciprian Frăsineanu (58') 1 - 0
Jorge Luis Avellaneda (64') 2 - 0
Shahum Hovsepyants (69') 3 - 0
Juan Jesús Salguero (78') 4 - 0
F.C. Viking Land Alineación oficial del equipo 'F.C. Viking Land' en el partido 4 - 0 WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Viking Land Alineación oficial del equipo 'F.C. Viking Land' en el partido 3 - 1 WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Viking Land

Goles Goles

  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Ciprian Frăsineanu va marcar al minut 58 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Viking a 2 - 0. Jorge Luis Avellaneda va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Viking i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 69 minuts de joc. Mentre en Shahum Hovsepyants el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 107 Minuto 78 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Juan Jesús Salguero semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Viking. Qui ho havia de dir! 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Jesús Salguero va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Alonso Acebal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Viking va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ditlev Thomsen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Ditlev Thomsen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alonso Acebal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Jesús Salguero de Viking la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ditlev Thomsen de Viking amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

WONDER HOOLIGANS

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Rodolfo Didier va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oļģerts Kozlovskis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Oļģerts Kozlovskis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Plínio Marques no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcel Bogár ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Rendón va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rodolfo Didier va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8 en Przemysław Krużycki va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.