Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quinidroid (489538) - Rivas Gol (1600469) » 675892908: T66/J13/V

Liga 675892908 Información oficial sobre el partido 675892908 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / V.183 (5696)

Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 1 - 1 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
0 - 1 Víctor Romero Mallo (31')
Matis Borne (65') 1 - 1
Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 1 - 1 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 2 - 0 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quinidroid

Goles Goles

  • 110 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65, Quinidroid van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Matis Borne va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jean-Denis Carré va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ignacio Desjuny per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Celso Finisterre estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan de Dios Bermúdez de Castro, als 74 minuts, va fallar per ben poc.

Rivas Gol

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Romildo 'Chavito' Francoli sempre és una garantia. Al minut 31, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Víctor Romero Mallo marcar el 0 - 1 per al Rivas.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rivas, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Jovan Crnojević va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jovan Crnojević va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Rivas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Manuel Quintero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rivas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Llorente va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rivas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Desjuny, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Víctor Romero Mallo de Rivas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valeriy Skopov de Rivas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.