Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JUNIORPK (489633) - pipot (48620) » 675892894: T66/J9/V

Liga 675892894 Información oficial sobre el partido 675892894 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / V.183 (5696)

JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido 1 - 2 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
0 - 1 Victor Nunes (20')
Jean-Michel Torres (39') 1 - 1
1 - 2 Victor Nunes (75')
JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido 1 - 2 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido 0 - 5 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JUNIORPK

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Jean-Michel Torres va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de JUNIORPK i marcant el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolás Téllez Peña de JUNIORPK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

pipot

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, pipot es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Victor Nunes es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Victor Nunes quedar desmarcat i marcar per a pipot al minut 75. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Ermenter Farnós va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Carlos Canter va entorpir al marcador d'en Victor Nunes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Anselmo Ferreira, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Albano Vieira. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Carlos Canter va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Canter de pipot la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferruccio Delle Cave.
  • 513 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ferruccio Delle Cave va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.