Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carolcasi (123406) - Deportivo Estroboscópico (309913) » 675892885: T66/J7/V

Liga 675892885 Información oficial sobre el partido 675892885 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / V.183 (5696)

carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 5 - 0 Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido
Swen Rueda (20') 1 - 0
Sławomir Wysmułek (21') 2 - 0
Swen Rueda (61') 3 - 0
Drew Peltier (67') 4 - 0
Sorin-Adrian Borgovan (75') 5 - 0
carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 5 - 0 Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 2 - 0 Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido
Tiene bastante suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carolcasi

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del carolcasi contenien la respiració mentre en Swen Rueda s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, carolcasi va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sławomir Wysmułek, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, Thys Manuhutu va pentinar un córner cap al segon pal que Swen Rueda va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Drew Peltier va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sorin-Adrian Borgovan va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 5 - 0 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Thys Manuhutu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de carolcasi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Włodzimierz Cydzik va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Thys Manuhutu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikkel Stabel de carolcasi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo Estroboscópico

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Estroboscópico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pèire Cau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Estroboscópico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Mademba Dior va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Estroboscópico sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mademba Dior, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.