Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maldon United (794242) - Real ffunness (797138) » 675892767: T66/J6/V

Liga 675892767 Información oficial sobre el partido 675892767 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.181 (5694)

Maldon United Alineación oficial del equipo 'Maldon United' en el partido 1 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
0 - 1 Jorge Intriago (29')
Kolbeinn Bergsson (86') 1 - 1
Maldon United Alineación oficial del equipo 'Maldon United' en el partido 1 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maldon United Alineación oficial del equipo 'Maldon United' en el partido 0 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maldon United

Goles Goles

  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Kolbeinn Bergsson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 86, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MALDON va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mirza Tsirekidze, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MALDON sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lachlan Ashley, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Wiktor Tylenda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MALDON que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jackson Brown.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Kolbeinn Bergsson de MALDON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real ffunness

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): ffunness va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jorge Intriago va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lluís Fenollosa va ridiculitzar a en Vasyl Kabak amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Lluís Fenollosa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.