Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF NIN (1415108) - Tartessos Balompié (123130) » 675892120: T66/J12/V

Liga 675892120 Información oficial sobre el partido 675892120 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / V.169 (5682)

CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 1 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
Patrik Kitzinger (14') 1 - 0
1 - 1 Adam Sibera (41')
CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 1 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 0 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF NIN

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de NIN van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Patrik Kitzinger.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delio Benavides.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Patrik Kitzinger de NIN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Aššur-bāni-apli Balompié

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Adam Sibera va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adam Sibera de Aššur va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Giuseppe Gianfagna que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Egbert Hauke que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 225 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Adam Sibera va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Egbert Hauke va entorpir al marcador d'en Michal Žahourek per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Michal Žahourek va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Evangelista Vicente de Aššur, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Michele Magliulo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Aššur va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Michele Magliulo va quedar-se sol davant el porter Kajo Svärd, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michal Žahourek de Aššur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.