Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaka-IV (1436328) - Drakos F.C. (1601509) » 675891665: T66/J10/V

Liga 675891665 Información oficial sobre el partido 675891665 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / V.161 (5674)

Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 1 - 3 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
Pedro Suñer (16') 1 - 0
1 - 1 Valdinei Arara (32')
1 - 2 Tiziano Coco (68')
1 - 3 Amadeo Cee (86')
Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 1 - 3 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 2 - 0 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka-IV

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Malaka-IV va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Pedro Suñer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gerdas Pikalavičius. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Suñer va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Vitus Reinli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Juanfran Roa que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Richard Cox! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Konstantin Ganchev va estar a punt d'empatar per a Malaka-IV quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Vitus Reinli va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Konstantin Ganchev va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Konstantin Ganchev de Malaka-IV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 32 minuts quan Valdinei Arara va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Drakos.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Passats 68 minuts de partit, Drakos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Tiziano Coco es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Amadeo Cee des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Amadeo Cee va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Casiano Lastra va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tiziano Coco va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Valdinei Arara va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Drakos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Juan González va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Juan José Redondo de Drakos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.