Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bondi (436281) - ud playa (778963) » 675890893: T66/J13/V

Liga 675890893 Información oficial sobre el partido 675890893 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / V.147 (5660)

Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 3 - 1 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
Metodi Stratiev (30') 1 - 0
Chacobo Ibañez Aldecoa (37') 2 - 0
Vittorio Pironti (64') 3 - 0
3 - 1 Marius-Constantin Vizinteanu (82')
Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 3 - 1 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 1 - 0 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sereda F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sereda va ser Metodi Stratiev.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Chacobo Ibañez Aldecoa va augmentar l'avantatge de Sereda a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Leon Kehat estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Vittorio Pironti va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Leon Kehat va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Teemu Kerttula gairebé va marcar per a Sereda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stamatis Dellistathis de Sereda es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teemu Lassila.

Freddie My Boys

Goles Goles

  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 82 i semblava que FreeBoys desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Marius-Constantin Vizinteanu va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ettore Vecchini es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 2, però el porter va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FreeBoys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ettore Vecchini, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FreeBoys van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Henrik Linneberg va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): FreeBoys van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Ivan Rajz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ettore Vecchini va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Ivan Rajz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FreeBoys que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Tahsin Aktunç de FreeBoys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Rajz de FreeBoys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.