Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TEAMDESK (1601017) - Laia FC (774097) » 675890716: T66/J11/V

Liga 675890716 Información oficial sobre el partido 675890716 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / V.144 (5657)

TEAMDESK Alineación oficial del equipo 'TEAMDESK' en el partido 0 - 1 Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido
0 - 1 Alfredo Fernández Casariego (50')
TEAMDESK Alineación oficial del equipo 'TEAMDESK' en el partido 0 - 1 Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TEAMDESK Alineación oficial del equipo 'TEAMDESK' en el partido 3 - 1 Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAMDESK

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Mariano Ivan Spadavecchia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TEAMDESK.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): TEAMDESK va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gilberto Candeloro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Mariano Ivan Spadavecchia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vasil Nikolov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Gilberto Candeloro de TEAMDESK va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 57, però no va estar gaire encertat.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Mariano Ivan Spadavecchia, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariano Ivan Spadavecchia de TEAMDESK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Muxo Betis III

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Alfredo Fernández Casariego donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Betis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Oswaldo Alberca, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Betis va ser a punt de marcar al minut 26, quan el seu jugador Juan Castrillón va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amable Marmolejo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joel Unali va aconseguir desviar el seu xut a córner.