Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Catalunya (1456484) - Cervatillos F.C (1437836) » 675889814: T66/J9/V

Liga 675889814 Información oficial sobre el partido 675889814 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / V.128 (5641)

A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 3 - 1 Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido
Giuseppe Carraretto (26') 1 - 0
1 - 1 Moisés Camio (30')
Stéphane Chabalier (69') 2 - 1
Giuseppe Carraretto (82') 3 - 1
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 3 - 1 Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 6 - 0 Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Catalunya

Goles Goles

  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): Al 26 minuts, El Catalunya va fer el 1-0. En Giuseppe Carraretto va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Catalunya, atacant per l'esquerra al minut 69, va aprofitar el magnífic llançament de Stéphane Chabalier per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): En Giuseppe Carraretto va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Catalunya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Şener Sırat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Atif Aezad.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Catalunya va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Bull ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En David Bull va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catalunya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Catalunya per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 52, quan Keagan McKinnie va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Giuseppe Carraretto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Atif Aezad va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Atif Aezad al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nichita Jianu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Stéphane Chabalier de Catalunya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Cervatillos F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 30. L'anotador per Cervatillos va ser Moisés Camio, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cervatillos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Fortià Alabadí va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fortià Alabadí va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Hans Ottobrunn el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cervatillos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fortià Alabadí, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.