Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tomasin (989358) - Snowkids SE (1333994) » 675889279: T66/J1/V

Liga 675889279 Información oficial sobre el partido 675889279 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.119 (5632)

Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido 3 - 1 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
0 - 1 Sergio Marsán (3')
Viggo van 't Hoog (53') 1 - 1
Francisco Auseron (78') 2 - 1
Yahia Chaabo (80') 3 - 1
Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido 3 - 1 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido 2 - 0 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomasin

Goles Goles

  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Després de 53 minuts de partit, Viggo van 't Hoog igualava per Tomasin en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Francisco Auseron, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tomasin se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 78.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yahia Chaabo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Tomasin.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Francisco Auseron va estar a punt de marcar al minut 7 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 25 minuts, en Yahia Chaabo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Tomasin enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Łukasz Ziętek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tomasin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Atanas Volgin va ridiculitzar a en Firmino Miguel Rodrigues amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Atanas Volgin de Tomasin es va guanyar la targeta groga merescudament.

Snowkids SE

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 3 una excel·lent centrada de Nuño Dioayuda va arribar a Sergio Marsán, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Marsán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 209 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Edoardo Leo, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Tomasin, però Viggo van 't Hoog no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nuño Dioayuda de Snowkids va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En József Bischof es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aaron Lemay.