Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC MONI (1462669) - DeportivoRiveira (307627) » 675888792: T66/J6/V

Liga 675888792 Información oficial sobre el partido 675888792 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.110 (5623)

Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 1 - 4 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
0 - 1 Adi Uritz (32')
0 - 2 Enrique Serrano (37')
0 - 3 Juuso Kaivonurmi (38')
Horácio Guimarães (75') 1 - 3
1 - 4 Efrén Ibarra (78')
Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 1 - 4 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 2 - 1 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venusville

Goles Goles

  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Venusville va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 75, quan Horácio Guimarães, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Hèctor Comellas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Venusville se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): José Jovellar va disposar d'una bona oportunitat al minut 55, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Clemente Navarro no oblidarà el que li va passar durant el minut 90. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Marcos Raimundez de Venusville va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

DeportivoRiveira

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DeportivoRiveira van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adi Uritz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Enrique Serrano va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a DeportivoRiveira.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Juuso Kaivonurmi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Efrén Ibarra, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Filip Bućan va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Víctor Imperial, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manuel Alberto Botella s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.