Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pulpos (441729) - FC MONI (1462669) » 675888787: T66/J5/V

Liga 675888787 Información oficial sobre el partido 675888787 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / V.110 (5623)

pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 0 - 6 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
0 - 1 Hèctor Comellas (28')
0 - 2 Jaume Llorens (35')
Víctor Sáez (38') 0 - 3
0 - 4 Patricio Anangonó (40')
0 - 5 Jaume Llorens (41')
0 - 6 Francesc Graugés (74')
pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 0 - 6 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 1 - 4 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pulpos

Goles Goles

  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Víctor Sáez va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a pulpos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Capilla, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Lars Vik, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Venusville, però Patricio Anangonó no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Capilla de pulpos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Turillo de pulpos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Venusville

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hèctor Comellas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jaume Llorens va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Venusville, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Patricio Anangonó va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Venusville va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jaume Llorens, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Venusville augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francesc Graugés es rifés el porter i marqués el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): José María Aceña va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bru Esquer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jaume Llorens al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hèctor Comellas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesc Graugés.
  • 513 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesc Graugés de Venusville va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".