Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PACKARD (990843) - FC Jacinto Hotdog (1419560) » 675888786: T66/J4/V

Liga 675888786 Información oficial sobre el partido 675888786 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / V.110 (5623)

PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 1 - 0 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
Peregrino Burgo (32') 1 - 0
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 1 - 0 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 2 - 1 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PACKARD

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): PACKARD s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Peregrino Burgo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): PACKARD va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jofre Martínez Dalmau va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Archie Hamilton.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Peregrino Burgo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 21 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Peregrino Burgo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jofre Martínez Dalmau va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Guillaume Broussard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Archie Hamilton va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Peregrino Burgo de PACKARD va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Piotr Uszyński. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Peregrino Burgo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Óscar Quintans va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Archie Hamilton al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Piotr Uszyński va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Jacinto Hotdog

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Pardo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonides Martos Blázquez de Jacinto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.