Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC MONI (1462669) - PACKARD (990843) » 675888774: T66/J1/V

Liga 675888774 Información oficial sobre el partido 675888774 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.110 (5623)

Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 2 - 1 PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido
Hèctor Comellas (18') 1 - 0
1 - 1 Piotr Uszyński (69')
Raúl Pinto (90') 2 - 1
Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 2 - 1 PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 2 - 2 PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venusville

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Venusville va ser Hèctor Comellas.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Venusville, atacant per l'esquerra al minut 90, va aprofitar el magnífic llançament de Raúl Pinto per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Venusville sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carles Garola, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jaume Llorens de Venusville va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Jaume Llorens gairebé va marcar per a Venusville des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Amb 77 minuts disputats, Marcos Raimundez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ivan Muharski va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaume Llorens de Venusville va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Maria Navall de Venusville la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PACKARD

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 69 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Piotr Uszyński de PACKARD marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Houssaïn Chedadi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Peregrino Burgo al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): PACKARD va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Vladislav Kozelský es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rómulo Rubio Marín quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Collferrer.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Daniel Collferrer se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jofre Martínez Dalmau de PACKARD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.