Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vedruneros de Palamós (435504) - F.C DINAMITA (1462562) » 675888768: T66/J14/V

Liga 675888768 Información oficial sobre el partido 675888768 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / V.109 (5622)

Vedruneros de Palamós Alineación oficial del equipo 'Vedruneros de Palamós' en el partido 2 - 2 F.C DINAMITA Alineación oficial del equipo 'F.C DINAMITA' en el partido
Sergey Galchenkov (2') 1 - 0
1 - 1 Pau Guarch (24')
Arne Buchforst (70') 2 - 1
2 - 2 Julio Perdices (78')
Vedruneros de Palamós Alineación oficial del equipo 'Vedruneros de Palamós' en el partido 2 - 2 F.C DINAMITA Alineación oficial del equipo 'F.C DINAMITA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vedruneros de Palamós Alineación oficial del equipo 'Vedruneros de Palamós' en el partido 2 - 1 F.C DINAMITA Alineación oficial del equipo 'F.C DINAMITA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,4 % 31,0 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vedruneros de Palamós

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Sergey Galchenkov de VdP, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passats 70 minuts, Arne Buchforst, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. VdP es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Arne Buchforst va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Dominik Bazia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Mauro Lips gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ryszard Szews va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Valentin Ferreira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dominik Bazia de VdP es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C DINAMITA

Goles Goles

  • 135 Minuto 24 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Pau Guarch de DINAMITA va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 1.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): DINAMITA van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 78, quan Julio Perdices va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Ramiro Labayen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Giovanni Battista Ajello de DINAMITA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Giovanni Battista Ajello quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Pau Guarch va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Castelar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Perdices.