Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico AkraLeuka (1460303) - Bambuchos F.C. (117907) » 675888715: T66/J1/V

Liga 675888715 Información oficial sobre el partido 675888715 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.109 (5622)

Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido 2 - 2 Quetarunya MHP Alineación oficial del equipo 'Quetarunya MHP' en el partido
0 - 1 Neven Marković (14')
Mathieu Wagenführ (19') 1 - 1
1 - 2 Tobias Standal (20')
Eliseu Martorell (37') 2 - 2
Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido 2 - 2 Quetarunya MHP Alineación oficial del equipo 'Quetarunya MHP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido 4 - 0 Quetarunya MHP Alineación oficial del equipo 'Quetarunya MHP' en el partido
Tiene mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico AkraLeuka

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Akra aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Mathieu Wagenführ va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Eliseu Martorell va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Armando Monteiro va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Uku Hiie va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Akra Mathieu Wagenführ quasi marca al minut 34 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cheung Han Jun l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Crispín Ceveiro va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arad Roustaei! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Eliseu Martorell del Akra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roger Axisa va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Quetarunya MHP

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Quetarunya va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Neven Marković, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tobias Standal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Tobias Standal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Quetarunya va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cesar Gioe va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Silvio Vargas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Henri Heikura no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romuald Bertrand de Quetarunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.